Masini de inchiriat Timisoara ieftine

Fie ca vizitezi orasul de pe Bega in interes de afaceri, ca turist sau esti in vizita la rudele tale, un mijloc de transport la indemana ta iti va aduce multe beneficii, printre care rapiditatea in deplasare, confort, siguranta, si desigur, libertate totala de miscare. Ce te faci insa atunci cand bugetul este mai stramtorat? Simplu, te orienteze spre oferta de masini de inchiriat in Timisoara ieftine. In continuare vedem care sunt avantajele acestei alegeri:

Te incadrezi in buget

Alegi autoturismul in functie de buget si de consum. Pentru ca poti alege, poti face economii rezonabile – de aceea clientii care doresc pot selecta un automobil cu consum redus de combustibil precim Chevrolet Spark sau VW Fox. Astfel de automobile sunt eficiente fie ca le vei folosi in deplasarile din oras, fie ca le vei utiliza in vacantele prelungite. De altfel masinile ce au consum mic de combustibil au si taxa de inchiriere mai mica (incepand de exemplu de la doar 17 Euro/zi).

Testezi masini pe care nu le-ai mai condus

Daca doresti sa iti achizitionezi un autoturism personal, inchirierea de masini este cea mai buna metoda de a testa mai multe marci, astfel vei descoperi care ti se potriveste mai bine, care este mai confortabil de condus si care este tipul care il poti exploata mai bine. Poate te gandesti sa achizitionezi un Ford KA, dar ai vrea sa vezi inainte cum se comporta la drum lung, cum sta pe sosea si care este consumul de combustibil asociat stilului tau de condus? Inchiriaza masina si afla toate necunoscutele inainte a scoate o suma consistenta din buzunar pentru achizitia ei.

Confort sporit

Daca doresti sa calatoresti pe distante lungi cu masina este indicat sa iti inchiriezi o masina pe masura, spatioasa, confortabila la bani putini– cum este Volkswagen Golf – care sa faca fata cu brio drumului lung si sa asigure o stare pozitiva pe parcursul calatoriei.

Daca nu vrei ieftin, ai de unde alege

Parcul auto detinut de Maya Rent-a-car este variat, astfel incat clientii sa poata alege automobilul potrivit in functie de situatie. Suntem de parer ca la o firma de calitate ar trebui sa ai suficiente optiuni: daca ai o intalnire de afaceri la care vrei sa faci o impresie placuta si nu te sperii de costurile extra, poti alege un SUV robust , cu personalitate – precum Nissan X-Trail sau Dacia Duster – sau o limuzina din clasa Premium – precum VW Passat. Daca vrei sa iti petreci vacanta impreuna cu familia la munte, poti sa inchiriezi o masina cu spatiu generos. Daca iti trebuie masina pentru a rezolva treburile cotidiene sau pentru a vizita obiective turistice din oras, poti opta pentru o masina cu consum mic, usor de manevrat si usor de parcat.

Lista cu masini de inchiriat in Timisoara ieftine oferite de Maya este consistenta, incepand de la Chevrolet Spark si VW Fox la Dacia Sandero sau Renault Clio Symbol. Vezi oferta completa pe prima pagina!