Contact:

logo-retina

Maya Rent a car Timisoara

Termeni si conditii de utilizare

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin bifarea formularului de rezervare, clientul isi da acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform legii (Regulamentul UE679/2016), transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004 in vederea folosirii serviciilor de inchiriere auto ale societatii SC MAYA RENT A CAR SRL.

In acest scop compania noastra are dreptul de a transmite aceste date catre entitatile implicate , respectiv catre POLITIA ROMANA in cazul constatarii unor abateri de la codul rutier pe perioada inchirierii.

Clientul declara ca a luat la cunostinta de prevederile legii privind drepturile persoanei ale carei date personale sunt prelucrate si este de acord cu utilizarea datelor sale in urmatoarele scopuri:

 1. Intocmirea documentelor necesare inchirierii unui autoturism pe perioada determinata de la compania SC MAYA RENT A CAR SRL
 2. SC MAYA RENT A CAR SRL are dreptul de acces la date timp de 6 luni de la ultima inchiriere daca vom fi instiintati prin amenda ca clientul a comis contraventii de la codul rutier in vigoare ( dupa 6 luni de la ultima inchiriere datele personale se sterg automat din baza noastra de date ).
 3. SC MAYA RENT A CAR SRL are dreptul de a transmite datele personale ale clientului catre ORGANELE DE POLITIE, PROCURATURA SI JUDECATORIE, precum si alte organe ale statului care le solicita daca acestea ne vor fi solicitate in cazul unor abateri de la lege care implica autoturismul inchiriat ,comise de catre client in timpul perioadei contractuale.

Aici puteti consulta formularul de consimtamant pt. prelucrarea datelor personale (link).

OBLIGATIILE CHIRIASULUI

1. Chiriasul trebuie sa posede permis de conducere valabil categoriei obiectului inchiriat pe intreaga perioada de inchiriere si cu o vechime de 1 an. Varsta minima obligatorie este de 21 de ani.
2. Chiriasul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice accident provocat de conducerea imprudenta a autoturismului, precum si de conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau in stare de ebrietate, prin acest contract acceptand sa plateasca pagubele evaluate de catre societatea noastra de asigurari.
3. In caz de accident, chiriasul este obligat sa anunte imediat producerea acestuia atat organelor de politie, cat si proprietarului, si va permite efectuarea investigatiilor necesare.
4. Atat in cazul unui accident rutier, cat si a furtului autoturismului sau din autoturism, clientul va fi obligat sa obtina de la organele abilitate urmatoarele documente:

 • – Procesul-verbal de tamponare sau furt, dupa caz;
 • – Anexa 2 pentru polita CASCO;
 • – Autorizatia de reparatie.

5. Chiriasul isi asuma intreaga raspundere pentru orice incalcare a regulamentului rutier in vigoare. De asemenea este obligat sa plateasca toate amenzile primite in decursul perioadei pe care a inchiriat autoturismul.
6. Chiriasul are obligatia de a plati o garantie de 150-350 euro in functie de categoria de autoturism solicitata pentru inchiriere.
7. Chiriasul are obligatia sa nu iasa din tara cu autoturismul decat daca are acordul scris al proprietarului
8. Chiriasului ii este interzis:

 • Participarea la curse de masini sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului;
 • Transportul materialelor sau substante interzise, precum si transportul oricaror marfuri fara actele necesare;
 • Utilizarea autoturismului sub influenta alcoolului, drogurilor sau oricaror substante care ii poate afecta viteza de reactie sau starea de constienta;
 • Tractarea altor autoturisme sau remorci fara acordul scris al proprietarului;
 • Lasarea autoturismului cu geamurile deschise si/sau cu cheile in contact nesupravegheate, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este parasit;
 • Efectuarea vreunei reparatii asupra autoturismului, acesta nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de proprietar;
 • Sa vanda, sa inchirieze sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract.

Incalcarea oricarei din conditiile de folosire va atrage automat responsabilitatea financiara clientului fata de proprietar, retinerea garantiei plus plata tuturor daunelor cauzate.

9. Chiriasul, la expirarea acestui contract, va restitui proprietarului bunul inchiriat, impreuna cu toate accesoriile acestuia, in aceiasi stare in care le-a primit.

CONDITII DE INCHIRIERE

 1. Perioada minima de inchiriere este 48 de ore (2 zile).
 2. Titularul de contract va trebui sa prezinte buletin de identitate sau pasaport valabil si permis de conducere cu o vechime de minim 1 an de zile.
 3. Pentru rezervarea online a autoturismului, clientul are obligatia sa trimita o copie scanata dupa documente, si sa anunte telefonic cu cel putin o zi inainte de data inchirierii

Contact:

Maya Rent-a-car SRL

Str. Mitropolit Varlaam nr. 12, 300229, Timisoara, Romania

(+4) 0723.393-408

office [at] rentacarmaya.ro

https://ro-ro.facebook.com/rentacartimisoaramaya

Orar:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Sambata: 10:00 – 21:00

Duminica: Inchis: 12:00 – 20:00

Rezervari online: Non stop

Utile: