Inchirieri auto la aeroportul Timisoara – Zece sfaturi pentru selectarea unei firme

Pentru a va bucura de servicii de calitate si la preturi avantajoase, puteti face economie de timp pretios apeland la serviciile Maya Rent-a-car. Vedeti oferta de automobile aici!

Inchirierea unei masini a devenit, in ultima perioada, ceva la indemana tuturor, mai ales pentru aceia care sosesc intr-un nou oras. Desi selectarea unui autoturism dintr-o paleta de modele la-ndemana nu este o decizie grea, alegerea unui anumit serviciu de inchiriere autoturisme eficient poate sa constituie o adevarata provocare. Ofertele firmelor sunt multiple, dar pentru a va decide care e cea mai potrivita, trebuie sa fiti atent la o serie de lucruri.

Iata un numar de 10 sfaturi pe care ar fi indicat sa le urmati cand alegeti un serviciu de inchiriere auto la aeroportul Traian Vuia din Timisoara:

1. Analizati mai intai companiile care inchiriaza autoturisme in zona care va intereseaza. Studiati minutios ofertele si alegeti raportul calitate-pret cel mai bun.

2. Fiti atent la paleta de autoturisme din care puteti alege! Ar fi de preferat sa puteti opta dintr-o mai mare diversitate de masini pentru a selecta modelul care este cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra.

Verificati daca masina poate fi ridicata din locatii multiple. Acest lucru este un avantaj major, indeosebi in momentul cand ajungeti la aeroportul Traian Vuia si doriti sa preluati autovehiculul direct de acolo.

4. Luati in considerare si eventualele servicii suplimentare! Daca doriti, de exemplu, un dispozitiv GPS, un scaun pentru copii ori lanturi de zapada, ar fi indicat sa vedeti daca serviciul de inchiriere autovehicule ales de dumneavoastra dispune de aceste obiecte si ce taxe suplimentare se percep pentru ele.

5. Informati-va despre conditiile necesare inchirierii unei masini impuse de catre compania pentru care ati optat! Unele pot cere ca varsta-limita minima pentru conducerea autoturismului sa nu fie 18, ci sa fie 21 sau chiar 25 de ani.

6. Asigurati-va ca sunteti informat despre modalitatile de plata. Exista firme ce ar putea accepta numai plata cu numerar ori prin card (de credit), altele pot accepta si plata prin intermediul ordinului de plata.

7. Cititi cu atentie toti termenii si toate conditiile! Astfel, veti lua la cunostinta despre toate detaliile privind inchirierea si veti sti care sunt prevederile ce trebuie respectate.

8. Fiti atent cu privire la clauzele prezente in contract! E posibil sa fiti tentat sa alegeti un pret ceva mai mic, insa sa nu luati in considerare si clauzele existente ori taxele suplimentare.

9. Tineti cont de toate asigurarile complementare! Daca sunteti interesat de vreuna dintre ele, lucrul acesta va implica scaderea valorii garantiei precum si raspunderea financiara in situatia unui accident (toate acestea insa in limitele conditiilor prevazute contractual).

10. Asigurati-va ca inapoierea masinii in parcul firmei de inchirieri auto la aeroportul Timisoara se face in aceleasi conditii ca acelea de preluare. Fiti atent ca autoturismul sa aiba rezervorul de combustibil plin cand o predati dar si sa nu pierdeti cumva cheile ori actele automobilului.