Contact:

logo-retina

Maya Rent a car Timisoara

Greseli de evitat cand inchiriati o masina

Fie ca va hotarati sa vizitati locuri noi, fie ca trebuie sa plecati intr-o calatorie oarecare, deplasarea prin oras se face mai usor daca apelati la un serviciu specializat in inchirieri de masini. Astfel este asigurat cel putin confortul, iar transportul dintr-un loc in altul se face mult mai facil.

Cu toate ca selectarea unui autoturism inchiriat este o solutie eficienta, se pot face cateva greseli frecvente de catre cei care solicita astfel de servicii. Prezentam mai jos cinci dintre erorile cele mai des intalnite:

1. Citirea neatenta a contractului

Presati de timp sau doar din neatentie, multe persoane trec rapid peste acei termeni si conditii prevazuti contractual. Astfel, exista posibilitatea sa nu se ia la act de existenta eventualelor clauze sau de taxele suplimentare solicitate de catre companie. Recomandarea este sa se parcurga cu atentie cele scrise in contract, cu precadere prevederile scrise cu fonturi de dimensiune mai mica.

2. Returnarea autoturismului fara combustibil

O greseala frecventa este si cea cu privire la inapoierea masinii fara combustibil, caz in care se poate sa fiti nevoit sa platiti in plus. Autoturismul trebuie returnat cu rezervorul la nivelul de combustibil specificat in anexa contractului, in caz contrar se plateste contravaloarea carburantului lipsa la pretul stabilit de firma de inchirieri de masini.

3. Pierderea de bunuri

Daca la pierderea bunurilor proprii aceia care inchiriaza un autoturism sunt raspunzatori in mod direct, in situatia cand se pierd bunuri ce au fost inmanate la cu preluarea autoturismului, vor trebui platite anumite sume. La pierderea cheilor, actelor masinii ori accesoriilor suplimentare, automat vor apare unele penalitati.

4. Inapoierea masinii in stare murdara

Desi in contract se prevad conditii cu privire starea masinii la predare, nu toata lumea da atentia necesara detaliilor acestea. In situatia in care inapoiati masina murdara, atat pe interior, cat si pe exterior, se va opri o anumita suma. Tapiteria patata, existenta urmelor de namol pe bord, pe scaune sau pe bancheta ori a resturilor perisabile necesita o curatire ulterioara in detaliu. De aceea se recomanda sa predati masina in aceeasi stare cum a fost preluata.

5. Fumatul in autoturism

Cand apelati la un serviciu specializat de inchirieri auto, aveti obligatia sa nu fumati in masina. Daca se gasesc dovezi ce confirma ca in interior s-a fumat (urme de scrum sau arsuri ori chistoace de tigara) vi se retine o suma anumita sau contravaloarea tuturor pagubelor rezultate.

Contact:

Maya Rent-a-car SRL

Str. Mitropolit Varlaam nr. 12, 300229, Timisoara, Romania

(+4) 0723.393-408

office [at] rentacarmaya.ro

https://ro-ro.facebook.com/rentacartimisoaramaya

Orar:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Sambata: 10:00 – 21:00

Duminica: Inchis: 12:00 – 20:00

Rezervari online: Non stop

Utile: